Jag brinner för nya utmaningar och ger alltid 100 procent. Har en nyfiken personlighet och är mån om att spännande möten och information når ut på ett bra sätt.

Jag är utbildad journalist och har en stor kärlek för det skrivna ordet. Jag har lång erfarenhet inom tidningsmakeri och har även arbetat med extern webbkommunikation, nyhetsbrev, copy och sociala medier på Föräldrar och Barn Förlag och Läkare Utan Gränser. Jag är en flexibel, pålitlig person med mycket energi. Är hungrig på att ta in ny kunskap och kommer gärna med egna idéer. Jag jobbar idag som kommunikatör på fackföreningen Byggnads.

På fritiden hämtar jag inspiration i mina barn, gottar ned mig i skön magasinsform eller ger mig ut på äventyr med kajaken.

Kontakta mig
Mail:terese@perman.se
Telefon: 07o - 293 19 79
Min profil på LinkedIn
Mitt CV

“Terese Perman är en stor redaktionell tillgång, då hon är mångsidig med stora kunskaper inom såväl print som webb. Hon skriver, formger och fotar. En mycket kompetent redaktör  – och hon har en personlighet som är lätt att tycka om”. Ulrika Fürstenhoff, tidigare chefredaktör på Föräldrar & Barn, numera chefredaktör på Allt om vin.